Сакаш да стекнеш практични вештини за дигитален маркетинг?

Стани дел од 16 неделната Академија за дигитален маркетинг на Brainster и лансирај успешни дигитални кампањи. Уписите се во тек, разгледај ја програмата тука.

- 16 недели,
- Плаќање на дел од сумата по вработувањето,
- 15+ проекти и 47+ алатки,
- Лансирање продукти на пазарот,
- Учење со изработка на реални проекти,
- Социјални медиуми, SEO, Google Ads & Analytics, Lead Generation, E-mail marketing, Public Relations и Copywriting.

Brainster е иновативна платформа за едукација каде ќе научиш практични вештини за трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, академии, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании.

Во изминатите 3 години реализиравме 400+ курсеви преку кои 4000 учесници се стекнаа со нови вештини и стигнаа чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат.

Brainster ти овозможува активно да учествуваш во градењето на локалната 2.0 заедница, да се вмрежиш со луѓе со слични интереси, да креираш, да го споделуваш твоето знаење и да учиш од другите. Нашата мисија е да им помогнеме на 1 милион индивидуалци да стигнат до кариера која отсекогаш ја посакувале.